20. jan. 2013
Af af SØNDAG, Aller Media

Lisbeth Wulff: Troede ikke, jeg var egnet til et parforhold

Lisbeth Wulff
Lisbeth Wulff.
Foto: AOP
Men det har vist sig at være gået meget godt for skuespiller Lisbeth Wulf, der har været sammen med sin mand i 15 år, de har en søn, og karrieren kører også.

Skuespilleren Lisbeth Wulff, der hver søndag toner frem på vores TV i DR's TV-serie "Borgen", og som sammen med kollegaen og veninden Ditte Hansen laver satireprogrammet på DR2 "I Hegnet", kommer ud af en skilsmissefamilie, hvor faderen, der arbejdede som konsul, altid har boet i udlandet og moderen i Birkerød.

Og netop skilsmissen har betydet, at Lisbeth Wulff faktisk ikke regnede med, at hun ville finde manden i sit liv.

- Jeg havde håbet på det, jeg havde drømt om det, men jeg regnede ikke med det. Jeg troede ikke, jeg var så egnet til det dér med parforhold, siger hun i et stort interview med SØNDAG.

Vi kan gå hånd i hånd til verdens ende

Men hun må åbenbart være mere egnet, end hun selv gik og bildte sig ind, for Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft, der er bedre kendt som den ene del af velhaver-herrerne Frits og Poul fra Rytteriet, har efterhånden været sammen i 15 år og har været gift de seneste fire år.

- Men vi havde også lige nogle år, hvor vi begge to opførte os lidt som analfabeter i kærlighedsland. Vi mødte hinanden på teaterskolen. Rasmus gik to årgange efter mig. Men det var først to år efter, at Rasmus var begyndt på skolen, og jeg gik på mit sidste år, Amors pil ramte os, lige pludselig, bare sådan: Bang! Det var i 1997. Og så havde vi de dér år, hvor vi gik til og fra hinanden og ikke rigtig kunne finde ud af det. Men så blev vi lidt ældre og klogere og roligere, og nu har vi et ægteskab, som vi er virkelig glade for begge to. Med Rasmus ved jeg, at vi kan gå hånd i hånd til verdens ende.

Læs mere om: