Søndag, 7. august 2022 - af Karina Didriksen

Lise Baastrup til Silas Holsts bryllup: Derfor kommer jeg til at tude

Lise Baastrup og Jacob Dahl.

Lise Baastrup og Jacob Dahl.

Foto: Mikael Rieck
Skuespilleren Lise Baastrup fulgtes med ægtemanden Jacob Dahl til Silas Holsts bryllup.

Det er fire måneder siden, at Lise Baastrup blev gift med sin store kærlighed, Jacob Dahl, og lørdag den 6. august skulle hun se vennen Silas Holst sige ”ja” til Nicolai Schwartz ved Nakkehoved Fyrkro i Gilleleje.

Den 38-årige skuespiller havde ægtemanden med til brylluppet, og hun forberedte sig på en meget rørende dag.

- Jeg tror, jeg glæder mig mest til selve vielsen, til at se, om Silas og Nicolai kommer ind sammen, om der er nogen, som holder en tale, og hvor meget jeg kommer til at tude – for det ved jeg, at jeg gør, sagde Lise Baastrup til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Jeg bliver rørt lige meget hvad. Jeg har næsten selv lige haft en stor dag, og det er simpelthen så smukt. Jeg elsker, når man fejrer kærligheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blev kørt i bus

Lise Baastrup og Jacob Dahl ankom i en bus sammen med en masse andre bryllupsgæster.

- Vi har lige haft en bustur, hvor vi havde en guide, der fortalte om Gilleleje-området, så jeg tænker allerede, at der sikkert sker mange skøre ting til brylluppet, sagde skuespilleren med et smil og fortsatte: 

- Alle os, der skal bo i nogle søde hytter ikke så langt herfra, vi fulgtes i en bus og er blevet kørt hertil. Så fornemt er det, og vi bliver også kørt hjem på forskellige tidspunkter i aften, så der bliver i hvert fald sørget for os.

Foto: Mikael Rieck

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden