6. aug. 2011
Af af Trine Larsen

Lise-Lotte Norup og kæresten snød alle

Lise-Lotte Norup og Bo Siggard
Lise-Lotte Norup og Bo Siggard
Foto: Privat
Gæsterne troede, at de skulle fejre Lise-Lotte Norups 60-års fødselsdag, men parret overraskede alle og giftede sig.

Da skuespilleren Lise-Lotte Norup og hendes kæreste gennem 22 år, Bo Siggard, inviterede til sommerfest på den svenske ø Hven, var alle gæsterne overbeviste om, at de skulle til fest for at fejre Lise-Lotte, der den 12. april fyldte 60 år.

Dengang i foråret smuttede hun og Bo sammen med Lise-Lottes børn, Mathilde, 34, og Lukas, 27, nemlig til Indien på safari og fejrede den runde dag. Derfor var det nærliggende for gæsterne at tro, de skulle til fødselsdag - ikke mindst fordi festen havde 50'er- og Morten Korch-tema.

Men Lise-Lotte og Bo overraskede alt og alle ved at gifte sig.

- Det var ren surprise-party og ekstra morsomt, fordi ingen havde gættet noget eller lugtet lunten. Vi overraskede alle, og deres reaktion var så morsom, fortæller nygifte Lise-Lotte Norup, der selv friede til sin udkårne.

Begynder sit tredje liv

- Man kan sige, at efter 22 år som kærester så er det vel egentlig også på tide, hvis der skal ske noget. Så sidste år, da vi holdt sommerferie i Italien, friede jeg, og heldigvis sagde Bo: "Det gør vi".

Det var Lise-Lotte Norups runde fødselsdag, der satte tankerne om fremtiden i gang og fik skuespilleren til selv at foreslå kæresten, at de giftede sig.

- Jeg sagde til Bo, at nu bliver jeg 60 år næste gang, og så begynder mit tredje liv. Et liv, hvor vi skal til at passe ekstra godt på hinanden. Derfor fik det betydning for os at blive gift, siger Lise-Lotte Norup, der dog må vente med bryllupsrejsen, fordi hun er i fuld gang med prøver forud for Gillelejerevyens premiere den 4. august.

Læs mere om: