Mandag, 15. marts 2021 - af Helle Skram de Fries

Annette Heick går tæt på

Annette Heick.

Annette Heick.

Foto: Dan Mariegaard
49-årige Annette Heick lover god underholdning og kulørt stof i sin selvbiografi.
195 sider er afleveret til forlaget Gyldendal.  
  Til efteråret udkommer de som en 280 sider stor biografi om sangeren, musicalstjernen m.v., Annette Heick. Med hovedpersonen selv som forfatter.  

Det bliver underholdende

”Datteren” er den korte, præcise titel på værket, som er skrevet på opfordring fra forlaget.   BILLED-BLADET har tilladelse til at vise fotoet af den foreløbige forsiden fra Annette Heicks instagram.  
Foto: Privat
  - Jeg tør godt love, det bliver underholdende og kulørt. Mit liv har jo været kulørt, griner Annette Heick.  - Der kommer ting frem, men ikke vidste på forhånd. Jeg går tæt på.  

Ikke noget glansbillede

Annette Heick forsøger ikke at lave et glansbillede af sig selv. Hun skriver tingene, som de har været – også med det mindre flatterende. Annette Heick vil gerne give læseren lyst til at fundere over det, de selv er rundet af.  - Familien, tiden man er vokset op i osv.   
 

Giver meget af mig selv

Jeg giver meget af mig selv, men sætter det også i relief til den tid, jeg er vokset op i, og de ting, der har præget mig. - Men det skorter absolut ikke på underholdning og ting, jeg ikke har fortalt tidligere, lover forfatteren. Titlen ”Datteren” referer naturligvis til, Annettes forældre Keld og Hilda Heick, som hun på fotoet fra 2019 er i Tivioli med  sammen med sønnerne Eliot, der i dag er 16 og Storm, der er 12  
Foto: Thomas Laursen
  Både sønnerne og gemalen, kok og tidligere køkkenchef i kongehuset, Jesper Vollmer, fylder naturligvis i bogen, der gerne må give både gode grin og stof til eftertanke.  
Foto: Jesper Sunesen
 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden