18. okt. 2017
Af Dorte Quist

Bagedystens Timm Vladimir: Min fantastiske kone

Timm Vladimir og Katrine Engberg
Timm Vladimir og Katrine Engberg
Foto: AOP
Den kendte bagedyst-vært er stolt, fordi hans kone, krimiforfatteren Katrine Engberg, er nomineret til Årets Forfatter for sin nye kriminalroman "Blodmåne".

Den store bagedyst-vært Timm Vladimirs hustru, Katrine Engberg, sprang sidste år ud som succesfuld kriminalforfatter med bogen ”Krokodillevogteren”, og i år fulgte så bog nummer to, ”Blodmåne”, i trilogien om de københavnske kriminalbetjente, Jeppe Kørber og Anette Werner. Den fik så rosende omtale, at Katrine Engberg nu er blevet nomineret som Årets Forfatter. Om hun bliver kåret, bliver først afsløret den 10. november.

Min fantastiske kone

En, der er næsten lige så stolt som forfatteren selv, er hendes mand, Timm Vladimir. På hans Instagram-konto fortæller han nyheden om sin forfatterhustrus kåring.

”Det her er min fantastiske kone. Og hun er fandme lige blevet nomineret til Årets Forfatter. Jeg er ved at revne af stolthed", fortæller Timm Vladimir på de sociale medier.

Timm Vladimir har givet BILLED-BLADET lov til at citere hans begejstrede udtalelser på Instagram.

De andre nominerede til titlen som Årets Forfatter sammen med Katrine Engberg er Hella Joof, Elsebeth Egholm og Lars Kjædegaard.

Læs mere om: