16. nov. 2015
Af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müller er en kvinde med fut i

Christiane Schaumburg-Müller har altid gang i noget nyt
Christiane Schaumburg-Müller har masser af jern i ilden.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
- Jeg er god til ideer og til at alliere mig med de rigtige, siger Christiane Schaumburg-Müller, der har masser af jern i ilden.

Christiane Schaumburg-Müller er aktuel med en ny beautybog, "Makeup by Christiane - How To Look Like a Star", der er opfølgeren til bestselleren "Christianes beautybog".

I den nye bog guider hun læseren gennem Hollywood-stjernernes looks trin for trin og kommer med egne tip og skønhestricks til makeup-redskaber og -teknikker.

Bogen er udgivet på Christiane Schaumburg-Müllers nye forlag, ChriChri Journal, og nye bøger er på vej fra forlaget blandt andet fra veninden og smykkedesigneren Julie Wettergren.

Foruden web-universet ChriChri har Christiane haft travlt med at designe en ny sofa for Sofakompagniet og en ny kollektion fra Loved by Chrisiane-tøjlinjen til Kvickly.

- Jeg har altid haft en selvstændig forretningskvinde i maven. Jeg er god til at få ideer og alliere mig med de rigtige, siger Christiane Schaumburg-Müller til BILLED-BLADET. Og så følger hun gerne læresætningen i det, hun foretager sig, nemlig: "Jeg gjorde virkelig mit bedste".

Læs hele interviewet med Christiane i BILLED-BLADET nr. 46, hvor hun også kommer med egne tip til makeup - til daglig og til fest.

Læs mere om: