Lørdag, 11. juni 2016 — af Hanne Rask

Forfatteren Jane Aamund søger privat sygeplejerske

Jane Aamund.
Jane Aamund.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
På sin svigerindes vegne søger Suzanne Bjerrehuus hjælp blandt sine Facebook-venner. Kender nogen én, der kan hjælpe Jane Aamund?

På sin svigerinde Jane Aamunds vegne søger Suzanne Bjerrehuus en privat hjemmesygeplejerske, der kan hjælpe Jane Aamund, der har pådraget sig nogle neurologiske lidelser, der medfører svimmelhed og besvimelsesanfald.

Suzanne Bjerrehuus forklarer på sin Facebook-profil, at hendes 79-årige svigerinde har det med at falde om og miste bevidstheden, og skønt hun får medicin, forhindrer det altså ikke Jane Aamund i at få disse anfald.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Lægerne kan ikke gøre mere for at rette op på skaderne, skriver Suzanne Bjerrehuus, og da den 79-årige Jane Aamund bor for sig selv i Lemvig, er hun naturligvis bange for pludselig at ligge hjælpeløs i sit hus.

Derfor ønsker Jane Aamund kontakt med en rask og rørig pensioneret sygeplejerske i Lemvig-området, der mod betaling vil være hos forfatteren nogle timer om dagen.

LÆS MERE: Ukuelige Jane Aamund: Nyt perlesmil og ny bog

Jane Aamund er stadig skarp i hovedet, men den svigtende blodtilførsel medfører de nævnte problemer.

Derfor søger Suzanne Bjerrehuus hjælp blandt sine mange følgere på Facebook. Kender nogen en kompetent person, er man velkommen til at skrive en privat besked til Susanne Bjerrhuus over Facebook eller messenger, skriver hun, og bringer i øvrigt et fint –men ældre billede- af hendes mand, Asger Aamund og hans elskede søster.

BILLED-BLADET har kontaktet Suzanne Bjerrehuus, der allerede få timer efter at have postet sit opslag kan fortælle, at familien har fået et hav af henvendelser, og at Jane Aamund er meget rørt over så mange venlige mennesker, der gerne vil hjælpe.

- Jane er kommet i kontakt med en, der bor i nærheden, og jeg tror, hun beslutter sig for en ansættelse inden for meget kort tid. Jeg har lige talt med Asger, der fortæller, at Jane lige nu er gladere, end hun har været længe, for det har været hårdt for hende på det seneste. Det var Asgers idé, at hun skulle søge en hjælper, og det tyder på, det kommer til at gå hurtigt, siger Suzanne Bjerrehuus til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden