4. sep. 2020
Af Niels Burgos

Husker du Judith fra Mormor på mandejagt: Tror stadig på kærligheden

Judith Rothenborg
Judith Rothenborg
Foto: Thomas Laursen
71-årige Judith Rothenborg har sammen med forfatteren Pernille Marott skrevet en bog med den opløftende titel: "Lykken venter lige om hjørnet".

Den 71-årige skuespiller Judith Rothenborg var hovedperson i DR's dokumentarserie "Mormor på mandejagt", hvor hun og tre andre kvinder gik på jagt efter kærligheden. Fra sin lejlighed i midten af København fulgte vi hendes brug af forskellige dating-app'er og -sider til at finde den rigtige mand. Judith Rothenborg fortalte bl.a., hvordan dele af jagten på kærligheden ændrer sig med årene, men at både frustrationer og glæder på mange måder forbliver det samme.

Tror på lykken

Nu, et år efter dokumentar-serien, er Judith Rosenborg, i samarbejde med forfatteren Pernille Marott, klar med bogen "Lykken venter lige om hjørnet", hvor hun fortæller historien om sit liv . Bogen skildrer bl.a. en ung kvindes seksuelle udvikling i 1960'erne og 70'erne, hvis personlige liv blev stærkt påvirket af spørgsmål som fri abort og pornoens frigivelse.

Mod og livskraft

"Lykken venter lige om hjørnet" er ifølge forlaget en åbenhjertig og personlig historie fuld af mod og livskraft og positiv tro på, at alting nok skal gå. Og en fast tro på, at kærligheden venter lige om hjørnet. Bogen udkommer på forlaget People's Press den 24. september.

Judith Rothenborgs datter er i øvrigt skuespilleren Barbara Rothenborg, som mange sikkert som Nana i filmen af samme navn.

Læs mere om: