7. maj. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Janni Pedersen og mandens nye bog: Så godt går salget

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/topjanni.jpg
Foto: Hanne Juul
Tirsdag udkom Janni Pedersen og Kim Faber med deres anden krimi, og salget går strygende.

Ægteparret Janni Pedersen og Kim Faber havde kæmpe succes med deres debutkrimi "Vinterland", som udkom sidste år, og tirsdag i denne uge var de endelig på gaden med deres opfølger "Satans sommer".

Krimi-parret modtog tidligere på året debutantprisen for "Vinterland", som var et hit hos læserne. Og meget tyder allerede nu på, at også efterfølgeren bliver en succes.

Fejrede udgivelsen

Det er nemlig kun få dage siden, "Satans sommer" kom på gaden, og salget går allerede derudaf.

"Okay så. Redaktør Anders Wilhelm holdt den fineste tale. Og med de vilde tal. Indsalget på "Satans Sommer" er knap 9000, og vores første krimi "Vinterland" har solgt knap 71.000. Vi fik torsk, fjordrejer, asparges og jeg indtog rigelig cl. hvidvin. Og en gave - der nok må blive mordvåbnet i 3'eren. Alt er godt og Kim er nu forfatter til to krimier. Det er ret vildt, skriver Janni Pedersen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Janni Pedersen og Kim Faber er begge journalister. Hun blev for nylig vært på Go' morgen Danmark, mens han ved årsskiftet sagde sit job op for at blive forfatter på fuld tid.

Læs mere om: