Torsdag, 2. juli 2020 — af John Lautrup

Lone Theils: Derfor er det dejligt at være alene

Lone Theils
Lone Theils
Foto: Søren Lamberth
Lone Theils, krimiforfatter og Englands-ekspert, elsker sit liv som single. Hvad mænd angår, er der langt mellem snapsene, ler hun.

Lone Theils, 49 år, er en hyppig gæst på tv-skærmen. Takket være sine 16 år som London-korrespondent for diverse dagblade bliver hun ofte indkaldt for at forklare, hvad der er op og ned i det britiske samfund.

Hun vendte for nogle år siden hjem til Danmark for at blive fuldtidsforfatter og har haft stor succes med krimiserien om den London-baserede danske journalist, Nora Sand. Intet forstyrrer hende i skrivearbejdet, for hun lever alene i sit kolonihavehus på Amager. Og hun savner hverken mand eller børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg fandt ud af, da jeg var i trediverne, at jeg ikke kunne få børn. Det var en sorg, jeg lige skulle komme mig over, for jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg skulle have min egen familie. Men det ligger langt tilbage nu, så det er ikke noget, jeg går og tænker over til daglig. Og slet ikke nu, hvor jeg er 49. Men dengang måtte jeg ligesom erkende, at det aldrig ville blive til noget med den der kernefamilie, fortæller hun.

- Omvendt har jeg heller aldrig haft den store længsel efter det. Der er en utrolig stor frihed i at være alene, og jeg er superheldig, for jeg har jo børn i mit liv. Niecer og nevøer, som jeg elsker over alt på jorden, og jeg har på fornemmelsen, at det er gengældt. Det er en fantastisk uforpligtende måde at have børn i sit liv, fordi man kan være der for dem, men de har nogle forældre, der skal opdrage dem, ler Lone Theils, som heller ikke savner en mand i sit liv.

– Hvis det sker, så er det jo godt. Men jeg synes ikke, man nødvendigvis skal være i et parforhold bare for at være i et. Jeg har det jo fint. Jeg mangler det ikke, men en gang imellem, så møder jeg da en mand, hvor jeg tænker, det kunne være fantastisk. Men der er langt mellem snapsene, smiler hun.

Læs stort interview med Lone Theils i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 2. juli.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden