Mandag, 17. juni 2013 - af Helle Skram de Fries

Lotte Heises sønner mobbet

Lotte Heise
Lotte Heise
Foto: AOP
Lotte Heise opfordrer til kamp mod mobning i skolerne.

Forfatter og radiovært Lotte Heise opfordrer til, at man gør noget effektivt ved mobning i stedet for blot at tale om det.

- Vi snakker hele tiden om mobning, og kronprinsessen står med tårer i øjnene, når hun hører om det, siger Lotte Heise ifølge BT. Den højtråbende foredragsholder pointerer, at det hele ikke hjælpe "en rygende skid", så længe alt for mange har en berøringsangst overfor at tage ansvar for at stoppe mobningen.

Lotte Heise har haft mobningen tæt inde på livet, da hendes egne tvillingedrenge, med de royalt inspirerende navne Joachim og Christian, blev mobbet i skolen.

- Jeg ringede både til skolen og til den mor, hvis barn drillede. Man må tage fat i forældrene, for de børn, der mobber har det oftest svært på grund af problemer i deres familie.

Lotte Heise får opbakning af ligestillings- og kirkemnister Manu Sareen. Han fremhæver, at fordi de danske skoler har en moppepolitik, betyder det ikke, at ingen bliver mobbet. Manu Sareen har også selv været udsat for mobning.

- Engang i 3. klasse blev jeg for eksempel drillet, fordi jeg havde en ostemad med. Jeg blev så ked af det, at jeg aldrig ige. havde ost med i skole, fortæller ministeren i BT.

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden