2. okt. 2015
Af af Trine Larsen

Michelle Hviid udgiver bog om sit sygdomsforløb

Michelle Hviid til sin bogreception
Michelle Hviid til sin bogreception.
Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Michelle Hviid har bare ni måneder efter en operation for en hjernesvulst, skrevet og udgivet en bog om forløbet, der også indbefattede at vågne delvist lammet uden at kunne kende sine børn og at blive forladt af sin kæreste.

Michelle Hviid, foredragsholder, iværksætter og nu også forfatter til bogen "RÅSTYRKE – da livet tog en #tumorkoldbøtte", blev for ni måneder siden opereret for en svulst i hjernen.

Nu står hun strålende smuk i veninden, Marianne Stagetorns konditori, La Glace, midt i København og holder bogreception. For sin egen bog, en bog om sin livskamp.

Det er (heldigvis) svært at se i dag, at Michelle på så kort tid har genvundet livet, for livsglæden lyser ud af hende, selv om hver eneste dag siden sygdommen blev konstateret for snart et år siden, har været en følelsesmæssig udfordring.

Michelle Hviid forladt midt i forløbet

For selvom lægerne havde konstateret at Michelles tumor var godartet, var den efterfølgende proces ikke ligeså godartet. For Michelle Hviid, der også er kvinden bag dating-konceptet "Running Dinner", vågnede op fra operationen halvt døv, delvist lam og uden at kunne kende sine børn. Hun havde svært ved at stå og gå, og midt i det hele forsvandt kæresten, lægen, der egentlig havde opdaget at ”noget var galt”, da han kiggede hende forelsket i øjnene.

Pludselig var hun syg, ramt og hele hendes livsgrundlag og støtte væk, økonomien lå i ruiner og genoptræningen skulle begynde.

Hvor får man kræfter fra til dét som enlig mor og forsøger til to børn, der blot kan se hjælpeløse og rædselsslagne til?

Dét har Michelle Hviid så skrevet en inspirerende, modig, lærerig og livsklog bog om. Midt i forløbet. Hvor Michelle Hviid også har mødt kærligheden igen.

Se hvem det er og se reportagen fra receptionen i BILLED-BLADET nr. 41.

Læs mere om: