Torsdag, 17. september 2020 - af Helle Skram de Fries

Mormor på mandejagt: Jeg ved han er derude

Judith Rothenborg.
Judith Rothenborg.
Foto: Martin Høien
71-årige Judith Rothenborg leder stadig efter manden i sit seniorliv.
Skuespiller m.m. Judith Rothenborg åbnede mange hjerter, da hun smilende, grinede og med store, kærlige armbevægelser entrerede de danske tv-stuer i DR-programmet ”Mormor på mandejagt.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  En masse sjove og interessante dates er det blevet til – blandt andet via datingportalen Tinder. Drømmefyren mødte hun ikke, men Judith Rothenborg er en kvinde, der hverken giver op eller fortvivler.

 

Jeg skal bare finde ham

- Jeg ved, han er derude. Jeg skal bare finde ham, konstaterer hun og smiler varmt, da BILLED-BLADET møder hende.   Judith Rothenborgs liv er ikke tomt for kærlighed – tværtimod. Den farverige skuespiller har også masser af kærlighed til sin datter Nana og de to børnebørn og til vennerne.  
  Men hun savner en mand at dele glæder og sorger med, en af forundres, forankres, forliges og foreviges med.

 

Han må gerne se dejlig ud

- Han skal være et gavmildt menneske, og en der vil være til stede. Han må meget gerne kunne lide de samme ting som mig, så vi kan dele det. Kunst, natur, film og teater, forklarer Judith Rothenborg. Han må da også gerne se dejlig ud, filføjer hun og griner højt.   
Foto: Martin Høien

Lykken venter

24. september udkommer bogen ”Lykken venter lige om hjørnet”. Det er Judith Rothenborgs egen historie fortalt til forfatteren Pernille Marott.  

 

Flere svigt end fødselsdage

En spændende historie om en barndom med flere svigt end fødselsdage. Og en ungdom med jagten på at blive elsket, men især om et menneske med en positiv tro på at alt nok skal gå. Også når det gælder om i en moden alder at finde drømmemanden.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden