12. jul. 2016
Af Dorte Quist

Nu bliver Mads Holger bisat

Mads Holger
Mads Holger
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Familie og venner strømmede til Mads Holgers familiekirke, Garnisonskirken i København, da bisættelsen af den kun 38-årige debattør og forfatter gik i gang for lidt siden.

Mads Holger havde kun ganske lidt familie, men hans venne- og omgangskreds var stor. Og den sidste time inden bisættelsen gik i gang kl.13 strømmede venner og familie til den fine gamle Garnisonskirken ved Sankt Annæ Plads i København, der ligger tæt på Amalienborg.

Som de førstankommende - og en time før bisættelsen - var Mads Holgers arbejdsgiver på Radio 24syv, Mads Brügger og Mikael Bertelsen samt hans kæreste, Kathrine Maria Amann, på plads i kirken.

Mange kendte sendte sidste hilsen

Radiovært Simon Juul Jørgensen, politikerne Mai Mercado, Rasmus Jarlov, Morten Bødskov, Joachim B. Olsen samt andre kendte navne som Martin Jørgensen, Klaus Riskjær, Johannes Møllehave, designeren Stasia og Stine Kronborg var også blandt dem der ville vise deres respekt og sende Mads Holger godt af sted.

Også adskillige biler og cykelbude kom forbi kirken for at aflevere buketter af smukke blomster som en allersidste hilsen. Buketter, der blev lagt op langs kirkegulvet og rundt om den Dannebrogs-indsvøbte kiste.

LÆS MERE: Forfatter og debattør Mads Holger er død

Garnisonskirken var Mads Holgers familiekirke

Mads Holger blev gift i Garnisonskirken i 2007 med TV-værten Paula Larrain, og så sent som sidste år blev hans elskede mormor også begravet herfra.

I dag danner Garnisonskirken ramme om den meget triste højtidelighed for forfatteren og debattøren, der kun blev 38 år.

Mads Holger
Mads Holgers bisættelse
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Mads Holger
Mads Holgers bisættelse
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Læs mere om: