Mandag, 10. marts 2014 — af Hanne Rask

Renée Toft Simonsen: Tantra kan redde forholdet

Foto: AOP
Brevkasseredaktøren opfordrer til, at vi husker at elske og være tætte sammen.

- Vi spiller hasard med kærligheden og ikke mindst med familien, hvis vil glemmer at elske og være tætte fysisk, skriver Renée Toft Simonsen til sine brevkasselæsere i ugebladet FEMINA.

Selv har hun for nyligt gennemgået en krise i sit eget parforhold med gemalen gennem mange år, Thomas Helmig, og i Danmark har vi en skilsmisseprocent, der tordner gennem loftet, skriver hun i bladet og opfordrer til, at man dyrker hinanden, ikke mindst fordi man som par er det grundlag familien bygger på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I har sikkert bemærket, at jeg har opdaget tantramassagens glæder, skriver hun til sine læsere, og forklarer hvordan der inden for tantra er en retning orienteret mod det seksuelle, og en mod det spirituelle aspekt, der handler om at komme i kontakt med kroppen.

Få afsat børnene

- Tantrasex tager tid og er noget, der kan være svært at passe ind i et hektisk liv med børn, men prøv at få børnene afsat og find tiden til det, opfordrer Renée.

-Jeg ved om nogen, at det er et stort arbejde at holde fast til kærlighedsaspektet, når man får små børn. At det decideret kan være en udfordring at holde fast i hinanden, og den intimitet man har brug for. Men send ungerne afsted til bedsteforældrene og skynd jer ind under dynen måske kunne det redde familielivet, skriver Renée, der selv er så heldig efterhånden at have store børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden