Søndag, 28. oktober 2018 - af af Dorte Quist

Renée Toft Simonsen vælter BogForum

Renée Toft Simonsen.
Renée Toft Simonsen.
Foto: Krestine Havemann
Der var kæmpe trængsel blandt tilhørere og flere tusinde lyttere, da den aarhusianske supermodel Renee Toft Simonsen fortalte om sin nye bog,”Jeg er f****** hot” - om årene med den trælse overgangsalder.

Renée Toft Simonsen er en af Bogforums helt store trækplastre, og kvinder i alle aldre stod stuvet sammen foran scenen, da den sympatiske forfatter, psykolog og tidligere supermodel gik på scenen og fortalte om sin seneste store bogsucces - bogen om sin overgangsalder, “Jeg er f****** hot”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Krimiforfatteren Sara Blædel interviewede Renée Toft Simonsen, da hun selv er i overgangsalderen og var så begejstret for Renées ærlige og morsomme bog.

Lige fra morgenstunden stod læselysten dansker i lang kø for at komme ind i Bella Centret for at læse i, høre om og købe nogle af de mange tusinde bøger, der udkommer på de danske forlag hvert år.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Igen i år er der snesevis af kendte, der fortæller om deres nye biografier og signerer bøgerne på de forskellige forlags stande - så som f.eks. Preben Kristensen, Hella Joof, Pelle Hvenegaard, Sofie Linde, Mikkel Beha Erichsen og grevinde Alexandra.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden