Sådan tacklede Hanne Bech Hansen at blive enke

Foto: ALL OVER
Forfatteren, der tidligere har været politidirektør, fortæller, hvordan hun kom videre efter sin mands pludselige død.

Tidligere politidirektør og nuværende forfatter Hanne Bech Hansen fortæller til ALT for damerne med humor og glæde om sit begivenhedsrige liv, men også om at miste sin mand.

40 år fik hun sammen med sin Jørgen, der var læge. Han døde i 2002 bare 68 år gammel.

Han var lige gået på pension, og parret glædede sig til at skulle nyde livet, men en morgen vågnede Jørgen og havde det dårligt. Han kom på hospitalet, og en time efter var han død af en blodprop i hjertet.

Tiden efter er der ingen ord, der dækker, fortæller Hanne Bech Hansen i interviewet. Det var som at blive revet midt over.

- Hver eneste aften, inden jeg gik i seng, skrev jeg ti ting, som jeg skulle gøre dagen efter. Det kunne bare være almindelige ting som at købe ind, vaske tøj eller besøge nogen. Når jeg gik i seng om aftenen, tjekkede jeg, om jeg havde gjort det, jeg havde skrevet, og hvis jeg havde, så skrev jeg nedenunder: Fint, Hanne! Og så skrev jeg ti nye ting til næste dag. Det gjorde jeg gennem et halvt år, og det hjalp mig til at komme videre og ikke bare sidde og glo helt handlingslammet ud i luften, fortæller hun til ugebladet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden