14. nov. 2019
Af John Lautrup

Sara Blædel: Jeg orker ikke forelskelsen

Sara Blædel
Sara Blædel
Foto: Gregers Overvad
Sara Blædel er aktuel med ny krimi og fortæller i BILLED-BLADETs røde stol, at hun ikke har lyst til at lede efter en mand.

Sara Blædel, 55 år, har travlt med at skrive krimier og udkommer fredag den 15. november med den nyeste i rækken "Pigen under træet". Langt mere roligt går det med kærligheden. Hun elsker at være alene og leder ikke efter en mand.

- Jeg er bare ikke særlig åben over for det, og jeg vil gerne forklare hvorfor. Jeg orker ikke forelskelsen. Hvis jeg mødte en mand, som kunne være interessant, kunne vi for min skyld godt springe i hvert fald de første halvandet år over. Og gå direkte dertil, hvor man kender hinanden godt, og der er en tryghed i det. Jeg gider ikke forelskelsens monumentale vanvid. Jeg har slet ikke overskud til det. Jeg ville ikke få skrevet en linje. Jeg elsker at have ro og frihed til at kunne gøre, hvad jeg vil. Det andet er så anstrengende. Så jeg er ikke særlig indbydende over for at skulle tumle rundt i et forhold, siger Sara Blædel.

Hun er i BILLED-BLADETs røde stol i det nummer, som udkommer torsdag den 14. november. Læs det store interview med Danmarks krimidronning.

Læs mere om: