8. nov. 2015
Af Lisbeth Grube

Sisse Fisker udgiver sin første bog

Sisse Fisker med sin nye bog.
Sisse Fisker med sin nye bog.
Foto: Birger Storm
TV-værten Sisse Fisker kan nu også kalde sig forfatter, for hun er aktuel med bogen ”Livets opskrift”.

På DR1 tager Sisse Fisker hver tirsdag ud i verden for at lede efter opskriften på et langt og lykkeligt liv, og den rejse er der nu kommet en bog ud af. Sisse har skrevet bogen ”Livets opskrift – en kort guide til det gode, lange liv”, og det blev fejret torsdag med en bogreception.

- Jeg har først set bogen for en halv time siden! Den er lige kommet fra trykken i dag, så jeg var virkelig ved at blive nervøs – men det lykkedes, udbrød en lettet Sisse Fisker til BILLED-BLADET, da hun stod med sin bog helt frisk fra trykkeriet.

”Livets opskrift” er en personlig guide til sundhed – baseret på videnskabelige fakta. Den giver gode råd om, hvordan man kan træffe sundere valg om bl.a. mad, motion, søvn, passion og sociale relationer.

Før Sisse Fisker for få år siden blev ramt af en kronisk ryglidelse, havde hun ikke behov for at skænke sit helbred en tanke, men hun blev tvunget til at stoppe op. I bogen fortæller Sisse også, hvad der fik hende til at træffe den afgørende beslutning om for nylig at sige sit faste job op på DR.

Læs mere om: