Lone Dybkjær og Poul Nyrup: Skøn aften sammen i byen

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var mange kendte navne på den røde løber forud for en af sæsonens største gallapremierer på Nørrebro. Blandt VIP-gæsterne var tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og Lone Dybkjær.

Nørrebro Teater dannede rammen om en af vinterens helt store gallapremiere-fester i København. I anledning af gallapremieren på "Livsens Ondskab" var en perlerække af kendte danskere på besøg på teatret for at nyde skuespillere som Ole Lemmeke og Ditte Gråbøl på scenen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Poul og Lone havde en skøn aften

- Vi glæder os. "Livsens ondskab" er helt fantastisk, sagde en veloplagt eks-statsminister Poul Nyrup, der ved sin side på den røde løber hagvde Lone Dybkjær. Parret var i decideret topform, og det var mange andre på VIP-gæstelisten så sandelig også på en helt igennem festlig aften.

 

Masser af kendte gæster hyggede sig

Blandt de mange glade gallapremiere-gæster var også Birthe Kjær, Sonja Richter, Xenia Lach-Nielsen, Peter Gantzler, Kirsten Olesen og mange, mange andre profiler. Inden tæppet gik, hyggede alle gæsterne sig i foyeren med et glas premiere-vin, og også efter forestillingen var der fest på teatret, hvor især holdet bag "Livsens ondskab" blev hyldet for en flot præstation. 

 

LÆS MERE: Poul Nyrup om sin afdøde datter: Hun er en del af min dagligdag

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden