19. feb. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Lone Dybkjær og Poul Nyrup: Skøn aften sammen i byen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_lhl6732.jpg
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var mange kendte navne på den røde løber forud for en af sæsonens største gallapremierer på Nørrebro. Blandt VIP-gæsterne var tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og Lone Dybkjær.

Nørrebro Teater dannede rammen om en af vinterens helt store gallapremiere-fester i København. I anledning af gallapremieren på "Livsens Ondskab" var en perlerække af kendte danskere på besøg på teatret for at nyde skuespillere som Ole Lemmeke og Ditte Gråbøl på scenen.

Poul og Lone havde en skøn aften

- Vi glæder os. "Livsens ondskab" er helt fantastisk, sagde en veloplagt eks-statsminister Poul Nyrup, der ved sin side på den røde løber hagvde Lone Dybkjær. Parret var i decideret topform, og det var mange andre på VIP-gæstelisten så sandelig også på en helt igennem festlig aften.

Masser af kendte gæster hyggede sig

Blandt de mange glade gallapremiere-gæster var også Birthe Kjær, Sonja Richter, Xenia Lach-Nielsen, Peter Gantzler, Kirsten Olesen og mange, mange andre profiler. Inden tæppet gik, hyggede alle gæsterne sig i foyeren med et glas premiere-vin, og også efter forestillingen var der fest på teatret, hvor især holdet bag "Livsens ondskab" blev hyldet for en flot præstation.

LÆS MERE: Poul Nyrup om sin afdøde datter: Hun er en del af min dagligdag

Læs mere om: