Lørdag, 28. januar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Lotte Andersen var tidligere gift med skuespiller: Hendes nuværende kæreste arbejder i et andet fag, og det har en stor fordel

Lotte Andersen.
Lotte Andersen. 
Foto: Martin Høien
Lotte Andersens store kærlighed er ikke skuespiller.

I 1990’erne dannede skuespilleren Lotte Andersen par med Kim Bodnia, der ligeledes er skuespiller. De to stjerner gik fra hinanden, og dermed blev en stor kærlighed erstattet af en lige så stor hjertesorg.

Senere mødte Lotte Andersen dog igen en ny, stor kærlighed i Rasmus Møller, som hun nu har dannet par med i 12 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et nyt interview med Hendes Verden fortæller skuespilleren, at hendes kæreste er hendes eksmands modsætning. Samtidig er Rasmus Møller heller ikke skuespiller, og det er noget, der passer Lotte Andersen meget godt.

Rasmus Møller arbejder som ledelseskonsulent, og det har haft en fordel for parret.

- Det er så trygt og godt. Rasmus og jeg laver ikke det samme, og det er en stor fordel. Vi har begge hæsblæsende karrierer, men det er ikke samme felt, fortæller hun til mediet.

Hun har tidligere udtalt sig om udfordringerne ved sit ægteskab til Kim Bodnia, fordi de begge var skuespillere. 

- Kim og jeg havde et kunstnerisk ægteskab. Vi er endda begge skuespillere. Og jeg kunne da godt mærke det, da Kims karriere pludselig rykkede med 200 kilometer i timen. Det skulle han naturligvis være fuldstændig fri til at gå efter. Jeg var lige blevet fyret fra en teaterforestilling, fordi jeg ventede vores søn. Man kan ikke se helt bort fra, når man er to i samme branche, at det er svært at være i et forhold, når den enes karriere pludselig peaker, har Lotte Andersen udtalt til Femina.

Lotte Andersen har sønnen Louis fra sit ægteskab med Kim Bodnia. Hun blev i 2022 farmor for første gang til en lille dreng. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden