Lykkelig Malena Belafonte blev gift - igen

Malena Belafonte med sin mand igennem 10 år, David Belafonte, og deres to børn Sarafina og Amadeus.

Malena Belafonte med sin mand igennem 10 år, David Belafonte, og deres to børn Sarafina og Amadeus.

Foto: Privat
Ved en smuk og romantisk ceremoni på Jamaica blev Malena Belafonte i forrige uge endnu en gang foreviget med sin mand, David.

Sammen med parrets to børn Sarafina, 7, og Amadeus, 3, Malenas mor, Irmgard, og et vennepar fejrede David og Malena, at det er 10 år siden, de sagde ja til hinanden.

- Det var en utrolig rørende oplevelse. Vi holdt en ceremoni, hvor vi lovede hinanden og børnene at tage vare på hinanden og gøre det bedste for dem. Det var David, der gerne ville forny vores pagt, og han kunne slet ikke holde sine følelser tilbage. Når man har været sammen så mange år, er det en dyb kærlighed, man har til hinanden, fortæller Malena, der denne gang ikke fik en ring af sin mand, men en ankelkæde, mens David fik en ring af hende.

Malene blev gift igen i en smuk Rikke Gudnitz-kjole, og parret holdt en dejlig middag, hvor Malenas mor, der tidligere var docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, spillede fløjte til.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Vi har haft en skøn ferie på Jamaica, hvor vi har hygget, svømmet med delfiner og slappet af, hvilket vi virkelig trængte til, og så sluttede vi af med vores bryllup. Det har været helt perfekt og meget rørende, fortæller en lykkelig Malena, der glæder sig til at dele resten af livet med sin David.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden