22. nov. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Mads Mikkelsen og Lars Brygmann genforenet: Vi er gode sammen

Lars Brygmann og Mads Mikkelsen i "Rejseholdet" og "Retfærdighedens Ryttere". 
Lars Brygmann og Mads Mikkelsen i "Rejseholdet" og "Retfærdighedens Ryttere".
Foto: Anders Overgaard og DR
Ikke siden "Rejseholdet" har Lars Brygmann og Mads Mikkelsen arbejdet sammen, men i den nye film "Retfærdighedens Ryttere" spiller de to igen over for hinanden.

Lars Brygmann og Mads Mikkelsen blev hurtigt et hit, da de for tyve år siden dukkede op på skærmen som makkerparret La Cour og Fischer i hitserien ”Rejseholdet”.

Efterfølgende har de to hver især haft flotte karrierer, men ikke siden optagelserne af den populære DR-serie, har de to spillet sammen.

Genforenet i ny film

Det er der dog lavet om på nu, for de spiller to af de bærende roller i Anders Thomas Jensens nye film ”Retfærdighedens Ryttere”.

Et noget anderledes samspil, end det de havde som politifolk i ”Rejseholdet”.

De er blevet ældre, og håret er gråsprængt, men samspillet mellem de to er fortsat eminent, og den nye film har da også fået rigtig gode anmeldelser med på vejen.

Vidunderligt samarbejde

Selv om Lars Brygmann og Mads Mikkelsen ikke har spillet sammen, siden optagelserne til ”Rejseholdet” sluttede, har de to fulgt hinanden i årenes løb.

- Vi forstår hinanden rigtig godt. Mads laver nogle afleveringer til én, som ligger lige to meter foran, hvor man så kan løbe hen og tage bolden. Han er jo vidunderlig at spille sammen med. Jeg håber, jeg har kunnet honorere det også og lave nogle gode assister til ham. Vi er gode sammen, lød de rosende ord om kollegaen fra Lars Brygmann, da var han var til gallapremiere på den nye film.

Mads Mikkelsen var forhindret i at være med til premieren, fordi han er i udlandet.

Læs mere om: