Tirsdag, 18. januar 2011 - af af Hanne Rask

Mads Mikkelsen på slap line med rødderne i Las Vegas

Dejan Cukic har slæbt Mads Mikkelsen og 6 andre pokerhajer til Las Vegas - og det er der kommet en masse sjov og ballade ud af!
Dejan Cukic har slæbt Mads Mikkelsen og 6 andre pokerhajer til Las Vegas - og det er der kommet en masse sjov og ballade ud af!
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Snart kan vi opleve en række gamblende kendisser begå sig ved de berygtede pokerborde i Las Vegas.

- Dejan har visse overtalelsesevner. Han bildte mig ind, at han bare skulle bruge mig en halv time. Pludselig lavede jeg endnu flere scener, og faktisk ved jeg slet ikke, hvor meget jeg er med, siger Mads Mikkelsen og bliver straks informeret af Dejan Cukic:

- Du har hovedrollen!

Alle på pressemødet brøler af grin. Scenen er sat til det humoristiske eksperiment "Pokerfjæs", hvor skuespiller Dejan Cukic har filmet sin egen og vennernes deltagelse i verdensmesterskaberne i poker i Las Vegas.

Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Robert Hansen, Joachim B. Olsen og Dan Rachlin, samt pokerekspert Claus Cato Nielsen og en af Danmarks bedste pokerspillere Christoffer Egemo (ifølge Dejan som at have Michael Laudrup med på holdet) har mere eller mindre ufrivilligt deltaget i Dejan Cukics film-projekt, der er en sammensmeltning af virkelighed og fiktion uden manuskript og uden nogen idé om, hvad der skal ske under vejs. Resultatet er blevet en humoristisk TV-serie på ca. ti afsnit, som kan ses på TV2 Zulu fra på mandag.

Dårlige tabere

Vennerne kender hinanden godt. De sidste tre år har de mødtes hos hinanden ca. en gang om måneden for at spille poker, og det gode venskab, der opstået undervejs lader sig ikke fornægte. Derfor tåler alle også, at bølgerne går højt, når der spilles. Det er nemlig ikke for sjovt, understreger de:

- Vi er alle meget engagerede, og vi råber og skriger af hinanden, og spiller i dén grad for at vinde. Vi er dårlige tabere, men også dårlige vindere, for vi hoverer helt vildt, når vi vinder, griner de.

Alle interesserede kan få indblik i hvordan den humoristiske serie løber af sporet ved at stille ind på TV2 Zulu fra på mandag d. 24. januar kl. 21.30.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden