Fredag, 16. marts 2012 — af af Jan Bergman

Mærsk-arving sælger million-villa

Morten Mærsk Mc-Kinney Olufsen og hans kone Marianne Holdt Olufsen har sat huset til salg i Charlottenlund.
Morten Mærsk Mc-Kinney Olufsen og hans kone Marianne Holdt Olufsen har sat huset til salg i Charlottenlund.
Foto: Ole Bjørk
Morten Mærsk Mc-Kinney Olufsen, barnebarn af Danmarks rigeste mand – Mærsk Mc-Kinney Møller, har netop sat sin villa i Charlottenlund til salg.

Ejendommen er en 206 kvadratmeter bolig fra 1934, som er beliggende på en 808 kvadratmeter stor grund. Det skriver Bolig.dk.

Boligen rummer stor hall med ovenlysvinduer, køkken/alrum med indbygget glaspejs, stor spisestue med udgang til østvendt terrasse samt stor lys stue med udgang til vestvendt glasveranda.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge priskiltet kan Nordsjællandsvillaen købes for 8,995 millioner kroner. Det er næsten 8 millioner kroner mere end hvad Mærsk- barnebarnet betalte for ejendommen, da han købte den for 13 år siden, skriver Bolig.dk.

Millionarving
Det er næppe pengenød, der har fået Morten Mærsk Mc-Kinney Olufsen til at sætte boligen til salg. Eftersom han er en del af Mærsk-familien arver han automatisk en anselig del af den formue, som A.P. Møller - Mærsk besidder.

Morten Mærsk Mc-Kinney Olufsen er et ud af fire børn af Kirsten og Mikael Olufsen. Kirsten Olufsen er Mærsk Mc-Kinney Møllers næstældste datter, men har aldrig selv haft nogen rolle i familiekoncernen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden