5. aug. 2010
Af af Henrik Salling

Maibritt Saerens venter tvillinger

Maibritt Saerens
Maibritt Saerens
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Maibritt Saerens er 20 uger henne med tvillinger - en dreng og en pige.

Skuespillerinden har netop rundet de 40 år og fortalte i den forbindelse til BILLED-BLADET, at hun godt fornemmede det kollektive pres om at få børn. Og nu kommer der så babyskrål og bleskift i lejligheden på Frederiksberg, når parret i begyndelsen af december kan sige "Velkommen" til en lille pige og en lille dreng.

- Min kæreste og jeg satte os ned, kiggede hinanden dybt i øjnene og sagde: "Okayyy", fortæller skuespilleren Maibritt Saerens om den dag, da hun og kæresten Bent Jacobsen fik den glædelige nyhed om, at de skulle være forældre - til tvillinger.

- Jeg havde virkelig ikke regnet med, at jeg skulle være gravid. Skete det, så skete det. Og at der nu er to, er lidt vildt. Men vi glæder os naturligvis. Vi skulle nok bare lige vænne os til tanken, siger Maibritt, som stadig "kun" er kæreste med Bent Jacobsen, som hun har været sammen med i fem år.

- Jeg følte nærmest, at man kunne se det på mig allerede dagen efter, griner Maibritt, som har indstillet sig på at vokse en del mere i størrelse - og at passe godt på sig selv.

Læs mere om: