Søndag, 17. februar 2013 — af af Femina, Aller Media

Maise Njors sunde dag: Kage er sundhed for mig

Maise Njor
Maise Njor.
Foto: AOP
En sund dag kan se ud på mange måder for forfatter Maise Njor. Men én ting er sikkert - hun kan ikke sige nej til kage.

Den 44-årige forfatter Maise Njor fortæller her om sit forhold til sundhed.

44-årige Maise Njor agter ikke at tigge om syndsforladelse, når hun indtager et stykke kage. Det fortæller hun i et interview i FEMINA i denne uge. Læs her, hvordan en sund dag ser ud for den populære forfatter og "Mads & Monopolet"-gæst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvordan starter en sund dag for dig?

En sund dag starter med, at jeg faktisk står op, når vækkeuret ringer, så jeg har tid til at hygge med mine døtre og få ordentlig morgenmad. På en rigtig god dag har jeg været ude at løbe med min hund, Karl, inden jeg vækker pigerne. Fordelen ved at have en hanhund er, at han hele tiden skal stoppe og tisse, og så har man en undskyldning for også at stå stille lidt. Han er også rigtig god til at stå og stirre på mig i lang tid, indtil jeg giver efter og tager løbetøjet på.

Hvordan spiser du på en sund dag?

Ååårh, jeg har så gode intentioner hver dag, når jeg står op - men som regel får jeg det ødelagt i løbet af dagen. Jeg kan ikke sige nej til kage, men jeg gider ikke sidde og undskylde eller tigge de andre om syndsforladelse.

Hvis du vil have kage, så spis den, og hvis du vil tabe dig, så lad være! Men spis ikke kage med dårlig samvittighed. Jeg går ind for nydelse i alle afskygninger.

Hvad er sunde tanker for dig?

Grunden til, at jeg strengt taget godt kunne tåle at tabe et par kilo, er, at jeg er så ekstremt venligt stemt over for mig selv. Hvis jeg spørger mig selv om lov, siger jeg som regel ja. Og det, synes jeg faktisk, er sunde tanker.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden