Malena Belafonte flytter: Vi boede mellem to bander

Malena Belafonte

Malena Belafonte

Foto: Finn Føns
Det var for farligt at bo i Harlem, New York, og derfor måtte Malena Belafonte flytte for anden gang på et år.

- David kunne ikke rigtig lide, når han ikke var hjemme hos os. Vi boede lige mellem to bander, og der var altså lidt for mange skyderier. Det får man jo ikke at vide, når man køber huset, fortæller Malena Belafonte.

Umiddelbart efter hun havde deltaget i Vild med dans herhjemme forrige år, valgte hun, hendes mand David og deres to børn, Sarafina, 7, og Amadeus, 3, at flytte fra deres lejlighed i New Yorks Upper West Side og ind i et næsten 500 kvm stort byhus i Harlem nogle kilometer derfra. Men nu er familien tilbage på Upper West Side. De har erkendt, at de nok var en smule anspændte i Harlem, men de er glade for, at de trods alt tog springet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det var godt, vi prøvede at bo der. Jeg havde drømt om det længe. Huset var fantastisk, og vi havde en skøn lille have. Jeg havde bare håbet, vi kunne ændre området til det bedre, men vi må nok være pionerer på andre måder.

- Sarafina og jeg kom gående en aften i skumringen, hvor en flok teenagere holdt øje med os, det var ikke så rart. Jeg er også blevet råbt efter, og min svigerfar (Harry Belafonte, red.) sagde også, at vi jo ikke bare var familien Jensen, og at nogen måske godt kunne forestille sig, vi havde penge. Især Sarafina og jeg har været glade for at bo der, men vi synes også, at det er fint at være tilbage igen, fortæller Malena.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden