Malena Belafonte:
Malena Belafonte: Min dag begynder klokken 3.30

Malena Belafonte

Malena Belafonte

Foto: Hanne Juul
Malena Belafonte, årets hovedtaler ved Rebild-festen, har travlt som sjældent før. Hun knokler for sit nye modeagentur.

Malena Belafonte starter dagen tidligt, fortæller hun i et interview i BT. Allerede klokken 3.30 stikker hun fødderne ud over sengekanten for at arbejde med sit nystartede firma, Pink Pirate Agency, der skal hjælpe udenlandske modefirmaer med at få fodfæste i hendes hjemby, New York.

- Amerikanerne i store job holder aldrig op med at arbejde, siger hun til BT, og sådan har hun også altid selv haft det. Som gymnasieelev hjemme i Jyllinge passede hun hele tre job ved siden af skolen.

På hele tiden

- Jeg havde en avisrute, jeg var livredder, og jeg stod i DSB-kiosk - nogle gange hele natten. Og jeg gjorde det ikke, fordi jeg skulle. Jeg kunne lide det. Og sådan har jeg det stadig i dag. Mange danskere går på arbejde kl. otte. Og så går de hjem igen kl. 16. Og så er business lukket. Det fungerer måske i danske omgivelser. Men hvis man vil skabe succes i USA, så skal man være på hele tiden. Og det er blandt andet dét, vi hjælper med i New York, siger Malena Belafonte til BT.

Familien har førstepriotet

Midt i knokleriet glemmer hun hverken sine børn, Sarafina  og Amadeus, eller sin mand, David Belafonte.

- Børnene kommer altid i allerforreste række. I modsætning til mange andre her i byen har vi ingen barnepige. Og det gode ved mit job er blandt andet, at jeg kan gøre det hjemmefra, fra deres skole, eller hvor jeg nu er, siger hun og fortæller, at hun er begyndt at falde i søvn sammen med ungerne.

- Jeg prøver altid at få dem i seng ved halv-ni, ni-tiden. Og så falder jeg selv i søvn med dem.

Og David og romantikken? Jo, parret har fundet deres egen mødeform midt i en tætpakket kalender.

- David og jeg har begge vores kontor hjemme. Så nogle gange laver vi en aftale. "Lad os mødes i det og det værelse - i en times tid, ha-ha", fortæller hun BT.

Malena Belafonte er årets hovedtaler ved Rebild-festen den 4. juli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden