Malena Belafonte som model!

Malena Belafonte

Malena Belafonte

Foto: Flemming Leitorp/Kig Ind
- Danmark har lært mig at kende, siger kønne Malena Belafonte.

42-årig Malena Belafonte og Silas Holst er om nogen overrasket over at være nået helt til finalen i 'Vild med dans'. Parret havde ellers en op ad bakke-start, hvor oddsene for et gensyn ugen efter var sat meget små.

- Det er fantastisk, at Silas og jeg er i finalen. I starten røg vi hele tiden i omdans, og min datter Sarafina spurgte: "Mor du taler altid om, hvor dejlig Danmark er, og hvor stolt du er af Danmark - hvorfor er Danmark så ikke stolt af dig?"
Jeg føler selv, at danskerne nu har lært mig at kende og accepterer mig - og jeg er bare så lykkelig for, at danskerne har taget mig til sig, fortæller Malena til BILLED-BLADET - og tilføjer: - Jeg føler stadig meget for Danamrk - det er mit fædreland, det er her jeg er vokset op, og jeg elsker Danmark.

Og Danmark elsker tilsyneladende også Malena efterhånden som landet har lært den danske kvinde fra Kalundborg-egnen bedre at kende. Det rørte uden tvivl også seerne, da Andrea i semifinalen kunne fortælle, at Malenas trofaste støtte, David Belafonte flyver frem og tilbage hver uge fra New York for at følge sin elskede.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden