Søndag, 12. juli 2009 — af af Helle Skram de Fries

Malene Hasselblad følte sig svigtet af ekskæresten

Malene Hasselblad og Sophie
Malene Hasselblad og Sophie
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den tidligere ’Robinson’-vinder blev forladt, da hun blev gravid. I lang tid var hun fyldt af vrede, men nu er hun kommet videre.

Kæresten Lasse Lindorff, 31, forlod Malene Hasselblad, 38, da hun blev gravid med hans barn, Sophie, der nu er næsten fem måneder. Et singleliv med to børn med to forskellige mænd er langt fra Malene Hasselblads drøm om at stifte sin egen familie. Men trods situationen ser den tidligere vinder af "Robinson Ekspeditionen" bragende godt ud og stråler af overskud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg er godt tilfreds med mit liv, selvom det er anderledes end det, jeg havde drømt om. Jeg troede da bestemt på, at Lasse og jeg på sigt ville flytte sammen og blive en familie. Vi elskede hinanden, men sådan blev det desværre ikke," smiler smukke Malene.

"Jeg har aldrig været så ked af det i mit liv. Jeg følte et kæmpe svigt og har været fyldt med så meget sorg og vrede, at jeg næsten ikke kunne være til. Der skal jo to til at blive gravid, og det er et fælles ansvar," understreger Malene i BILLED-BLADET, der er kommet videre: "Men ingen af os kan lave om på fortiden, og jeg har gjort op med mig selv, at hvad der ikke står til at ændre: Let it go."

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden