Onsdag, 17. oktober 2012 - af af Helle Skram de Fries

Maria Montell besøger sin mand sammen med børnene

Maria Montell og Tomas Villum

Maria Montell og Tomas Villum

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Maria Montell er i Frankrig sammen med børnene, der ikke har set deres far i ni uger.

22. oktober udkommer Dorthe Kollos album "Lykken ligger lige her". Samtlige numre på cd'en er skrevet af 43-årige Maria Montell. Det er første gang, de to kvinder har mødt hinanden, men samarbejdet har været fremragende.

Maria Montell har haft travlt, men nu har hun fundet tid til at tage en tur til Frankrig for at besøge sin mand Tomas Villum, der er i gang med at optage film.

Maria har parrets tre børn med, Villum på otte, Smilla på seks og Lilly på to.

- De har ikke set deres far i ni uger, men nu er han der for dem. Sådan er vores liv meget, og det fungerer fint. Jeg har også på et tidspunkt været væk fra dem en måned, fortæller Maria Montell - og forklarer:

- Det kan da godt være svært at få karriere og børnefamilieliv til at hænge sammen, så projektet med Dorthe Kollo har været helt perfekt for mig, og jeg er vildt glad for og stolt af resultatet. Det er blevet en fantastisk cd.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Maria Montell har ingen problemer med, at hun har mand med en travl karriere. At Tomas er væk så lang tid som denne gang, er dog ikke normen.

- Nej, og når Tomas er der, så er han der 100 procent for sine børn. Jeg synes, vores børn er nogle dejligt selvstændige, der tør prøve ting, og nu er vi her i Frankrig hele familien, så det er helt fint.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden