Mariah Carey vil have børn

For få uger siden var Mariah Careys eneste kærlighed hendes lille hund Hugo. Nu er hun gift og overvejer overraskende at få børn med manden Nick Cannon.
For få uger siden var Mariah Careys eneste kærlighed hendes lille hund Hugo. Nu er hun gift og overvejer overraskende at få børn med manden Nick Cannon.
Foto: All Over

Mariah Carey overraskede verden med sit lyn-bryllup med rapper og skuespiller Nick Cannon, som hun mødte i marts måned. De blev gift efter at have været kærester i halvanden måned. Og nu vil den notorisk baby-forskrækkede sangerinde også have børn!

Lørdag, 10. maj 2008 - af Signe Ravn

Kærligheden kan få folk til at gøre de mærkeligste ting, og for Mariah betyder ægteskabet med Nick Cannon, at hun nu seriøst overvejer at få børn. Til People Magazine fortalte hun:

Mariah har ombestemt sig

"Det [børn red.] er en del af formålet med at blive gift. Jeg vil bare have, at vores børn får den bedst mulige barndom og opvækst."

Det er ellers kun få uger siden, at hun i et halv times radio-interview fortalte, at børn egentlig ikke var noget, som hun længtes efter at få. Hun havde nok at gøre med at passe på sig selv og sin lille hund.

Brylluppet var planlagt

Mod forventning var Mariah Carey og Nick Cannons bryllup planlagt på forhånd. Venner og familie var inviteret til Bahamas, men ifølge Mariah troede de, at de bare skulle medvirke i en musikvideo.

Men Mariah havde sørget for bryllupskage, hvid kjole og Louboutin-stiletter, ligesom Nick også var klædt i hvidt. Men det ultimative tegn på deres kærlighed, havde sangerinden og rapperen fået på plads før turen til Bahamas.


Har fået tatoveringer

Mariah Carey, der har brugt en formue på sit udseende, er nemlig så sikker på, at kærligheden til Nick Cannon vil holde, at hun har fået tatoveret Mrs. Cannon på lænden.

Nick Cannon har til gengæld fået en stor tatovering hen over skuldrene, hvor der slet og ret står Mariah. Mariahs poprival Madonna har tidligere haft Mrs. Ritchie på ryggen, men det var i similisten på en habitjakke, og altså langt fra så permanent en løsning, som Mariah eller skrigeskinken, som nogle medier ynder at kalde hende, har valgt.

Til People fortæller Nick, at han selvom han synes, at ringe er helt specielle symboler på kærligheden, så er der noget særligt over en tatovering, fordi den er "for evigt".

Sammen siden marts

Mariah og Nicks romance blev indledt i forbindelse med optagelserne til musikvideoen til singlen Bye, Bye i marts. Nick spillede Mariahs love interest i videoen. I begyndelsen af april blev parret for første gang set sammen, og et par uger senere blev Mariah spottet med en 17 karat diamantring, der, ifølge juveleren, kostede ikke mindre end 2,5 millioner dollars. Og den 30. april mente parret altså så, at tiden var inde til at gøre deres union permanent.