Tirsdag, 28. december 2010 - af af Niels Ole Qvist og Preben Petersen

Marianne Eihilt klar til baby

Marianne Eihilt og Kim Busch

Marianne Eihilt og Kim Busch.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Vild med dans-stjernen Marianne Eihilt har fundet den eneste ene i 31-årige Kim. Nu vil hun giftes.

Hvordan ved man, om han er den eneste ene? For Marianne Eihilt var svaret enkelt, da 31-årige Kim Busch pludselig dukkede frem på stranden i sommer: Hun kunne mærke det i hjertet, i maven, i fingerspidserne og helt ude i den yderste del af tåen. Der var han! Endelig!

Hun havde ellers svoret, at det var slut med mænd for en periode. Nu ville hun koncentrere sig om danseskolen i Århus og ikke bruge energi på kærestejagt. Men Amors Pil er som bekendt svær at flygte fra. I dag, et halvt år senere, drømmer dansestjernen - som to gange har vundet Vild med dans på TV 2 - for første gang i sit liv om at gå hele vejen med bryllup og børn.

- Han er godt nok lækker - var min første tanke, da jeg så ham. Og så blev jeg lettet over at opdage, at alt postyret med Vild med dans var gået hen over hovedet på Kim. Det var faktisk en stor befrielse at møde en person, som ikke fandt mig spændende eller tiltrækkende på grund af mediehurlumhejet, men simpelthen fordi jeg er mig, forklarer Marianne Eihilt.

For kun to uger siden flyttede de sammen i en luksuslejlighed i landsbyen Løgten nord for Århus, hvor der fra 6. sal er en storslået udsigt over Århus-bugten. Her kan tankerne få lov til at rejse på langfart, hvilket de da også gør, når Marianne og Kim sidder tæt sammen i sofaen om aftenen og indstiller blikket på uendeligt.

- Nu skal Kim jo ned på knæ, før det kan blive til et bryllup, siger Marianne med et grin. - Men mon ikke det ender med, at vi får vores første barn, før vi bliver gift, tilføjer hun.

At Marianne og Kim virkelig vil hinanden, førte de bevis for i julen, hvor de var sammen hvert minut. Det var første gang i sit liv, at Marianne måtte undvære sin mors andesteg, da hun juleaften tog til Mors i Thy for at fejre jul med Kim og hans familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden