Fredag, 27. november 2009 - af af Liz Rørsig

Marianne Eihilt opereret

Marianne Eihilt

Marianne Eihilt

Foto: (Martin Høien/BILLED-BLADET
Marianne Eihilt måtte først en tur på skadestuen og derefter på operationsbordet, efter at hun havde stukket sig på en nål.

BILLED-BLADETS "Vild med dans"-ekspert Marianne Eihilt måtte en tur på skadestuen i onsdags og herefter på operationsbordet i går, da hun ved et uheld stak sig på en nål i venstre lillefinger, mens hun ryddede op derhjemme. Både finger og hånd hævede, og i løbet af onsdagen måtte hun på skadestuen, hvor lægen ordinerede penicillin, da der var opstået senebetændelse på grund af bakterier fra nålen.

- Jeg havde store smerter, og torsdag morgen kunne jeg slet ikke røre fingeren. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte blive tjekket igen og blev hurtigt henvist til hospitalet, hvor jeg i hast måtte på operationsbordet for at få betændelsen ud. Lægen fortalte mig efterfølgende, at hvis ikke jeg havde reageret så hurtigt om morgenen ville jeg have risikeret at ende med en urokkelig lillefinger, der blot ville stritte ud i luften, siger en lettet Marianne, der nu må gå med gips i ti dage.

- Men jeg passer min danseskole alligevel. Jeg sidder blot på en stol til undervisningen, fortæller hun.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden