Marianne Eihilt passer Joachim B. Olsens datter

Joachim B. Olsens kæreste Karen vil være ligeså god til at danse som ham. Derfor tager hun nu timer hos mesteren Marianne Eihilt.
Joachim B. Olsens kæreste Karen vil være ligeså god til at danse som ham. Derfor tager hun nu timer hos mesteren Marianne Eihilt.
Foto: Flemming Jeppesen
Mens kuglestøderen blev far til nummer to, trådte Marianne Eihilt til med en hjælpende hånd og passede hans datter.

Mens Joachim B. Olsen og Karen Westergaard var dybt optaget af deres lille søns ankomst til verdenen, blev deres datter Victoria på tre år passet og hygget om af Joachims tidligere danse-partner Marianne Eihilt.

- Victoria skulle sove ovre hos Marianne. Der var fest på danseskolen, så Victoria kom først i seng klokken et om natten, og det, syntes hun, var fantastisk. Da Karen og jeg kom hjem fra hospitalet klokken et om lørdagen med den lille, havde Marianne været så sød at lave lækker brunch til os, siger Joachim B. Olsen.

Joachim B. Olsen og Marianne Eihilts venskab opstod i forbindelse med "Vild med dans 2008", hvor de også løb med sejren.

Den tidligere kuglestøder har lagt karrieren på hylden og er klar til at være far til to.

- Victoria tager det helt cool, og hun kan godt lide sin lillebror. Jeg tror bare ikke, det er gået op for hende endnu, at han er kommet for at blive, siger bamsefar.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden