21. sep. 2008
Af af Signe Ravn

Marie Louise Wille: En pligt at følge med

Marie Louise Wille vil ikke kun diskutere moderskab og parforhold. Politik og samfundsforhold har også hendes store interesse.
Marie Louise Wille vil ikke kun diskutere moderskab og parforhold. Politik og samfundsforhold har også hendes store interesse.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Marie Louise Wille fra Sommer vil snakke om vigtige ting, og mener, det er en pligt at engagere sig i samfundet.

Selvom Marie Louise Willes job som skuespiller fordrer, at hun leverer de replikker, som andre har skrevet til hende, så er kvinden bag Sommers kreative fotograf-sjæl Mille, ikke bange for at sige sin egen mening.

"I Danmark synes jeg desværre ofte, at mange mennesker ikke gider at diskutere politik eller holdninger, eller hvad der står i avisen. De synes, det er irriterende eller påtrængende, at man skal snakke om noget," fortæller hun i et interview med ALT for damerne. Derfor har Marie Louise startet en kaffesalon for en kreds af diskussionslystne kvinder:

"Jeg synes, at man som borger i vores samfund har visse forpligtelser til at følge med og ikke bare lade sig styre af lyst og ulyst. For så kommer din politiske overbevisning - og alt muligt andet - til at bygge på følelser og de mennesker, du lige har mødt. Og sådanne følelsespåstande kan komme til at præge et helt samfund," fastslår hun i ALT for damerne.

Læs mere om: