Onsdag, 6. januar 2010 - af af Lisbeth Grube

Marie Louise Wille fødte midt i stuen

Marie Louise Wille

Marie Louise Wille

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Marie Louise Wille blev mor til en smuk pige hjemme, mens vinteren rasede udenfor.

Hjemme i de trygge og vante omgivelser i lejligheden på Vesterbro skete miraklet omsider. Ni dage efter termin blev skuespilleren Marie Louise Wille befriet for sin flotte, tunge mave og fødte tirsdag aften en pige i en forrygende hjemmefødsel.

- Der kom en smuk lillesøster ud i bassinet hjemme i stuen. Vi er meget lykkelige, fortæller den nybagte mor dagen derpå.

39-årige Marie Louise, kendt fra TV-serien "Sommer", havde ønsket at føde hjemme i vand. Da hun for otte år siden blev mor til Tallulah, havnede hun midt i et vagtskifte på hospitalet og oplevede at have tre forskellige jordemødre inden for tre timer. Det ville hun ikke risikere igen. Derfor gik hun efter en hjemmefødsel med samme jordemoder fra start til slut, og samtidig kunne hun på hjemmebane få al mulig støtte fra skuespillergemalen Thomas Bang:

- Alt går fint, og det er meget spændende, lød det forventningsfuldt fra Thomas, da hans hustru fik veer, og sneen dalede udenfor. Klokken 18.55 kom ønskebarnet så til verden - og det nybagte forældrepar kunne ikke have fået en bedre start på det nye år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden