Marie Louise Wille holder formen med fastekur

Marie Louise Wille

Marie Louise Wille

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespillerinde Marie Louise Wille fra serien ”Sommer” holder sin slanke linje blandt andet ved hjælp af at faste

Marie Louise Wille er blevet mørkhåret, siden vi så hende i "Sommer", men hun er stadig lige slank og fin at kigge på.

- Det er nu ikke fordi, jeg føler mig særlig disciplineret, siger hun, men efter jul besluttede jeg mig for, at jeg ville begynde det nye år med at faste. Og jeg fastede så i tre dage fra 1. januar.

Det er ikke første gang, Marie Louise prøver en fastekur.
 

- Sådan gør jeg med jævne mellemrum, hvis jeg er kommet ind i en periode, hvor jeg har spist for meget og for fedt og for sødt for længe. Efter tre dages faste kan jeg bedre gå i gang med at spise knap så fedt og knap så sødt. Så jeg ligesom kommer godt i gang med et sundere liv igen, siger hun.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Marie Louise Wille er en af de mange, der sværger til yoga og pilates.

- Yoga dyrker jeg altid. Pilates kan jeg også rigtigt godt lide. Men ellers er jeg sådan én, der går på nogle trips og prøver lidt forskelligt. Så danser jeg zumba en tid, så skifter jeg til noget andet og så til noget tredje. Men overordnet har jeg det princip, at det skal være sjovt.

Manden flytter med

Marie Louise Wille er flyttet til Aarhus sammen med sin mand, skuespiller Thomas Bang, og deres to børn, og både hun og han er blevet fastansat på Aarhus Teater.

Hun har premiere 11. februar på "Jeppe på bjerget". Han har premiere 24. februar på "Hallerne", som er en verdenspremiere på sceneversionen af forfatteren Josefine Klougarts roman "Hallerne".

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden