Martin Brygmann skal være far igen

Martin Brygmann og kæresten Marianne Lykkesfeldt.

Martin Brygmann og kæresten Marianne Lykkesfeldt.

Foto: Hanne Juul
Den 51-årige komiker har afsløret, at han og kæresten Marianne Lykkesfeldt venter barn.

Martin Brygmann kan glæde sig over, at han senere på året bliver far til fem. Fredag afslørede han nemlig på sin Instagram-profil, at kæresten Marianne Lykkesfeldt er gravid.

- What..? Nå, skidt pyt. Men så er det altså også den sidste!, skrev komikeren på det sociale medie sammen med et billede af en graviditetstest med to røde streger.

Du kan se Instagram-billedet her.

51-årige Martin Brygmann har dannet par med Marianne Lykkesfeldt i over 15 år, og de har sammen døtrene Cornelia, 8, og Sørine, 6. Han har desuden de voksne børn Ludvig, 24, og Frida, 22, med ekskonen Line Knutzon.

Kendte ønsker tillykke

For et par år siden fortalte komikeren og skuespilleren, at han gerne ville udvide børneflokken, og det ønske går altså nu i opfyldelse.

Kendisser som Saseline og Christiane Schaumburg-Müller O’Conner ønsker Martin Brygmann tillykke i kommentarfeltet på Instagram, og en anden kommende far, danseren Silas Holst, giver også lyd fra sig.

- Hurrrraaaa - vi kan lave en fædregruppe, skriver Silas Holst, som for nyligt afslørede, at han og manden Johannes Nymark skal være forældre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden