Onsdag, 21. maj 2008 - af af Signe Ravn

Martin topper hitlisten

På fredag besætter Martin de to øverste pladser på den danske single-hitliste. Danskerne er vilde med Ørum-drengens singler The 1 og Show The World.
På fredag besætter Martin de to øverste pladser på den danske single-hitliste. Danskerne er vilde med Ørum-drengens singler The 1 og Show The World.
Foto: Birger Storm
Martin har skubbet Madonna af pinden og har sine to singler placeret øverst på hitlisten.

Anmelderne er vilde med Martins nye single Show The World, men det er Martins fans også. De har nemlig downloadet Martin til toppen af den danske single-hitliste, der udkommer fredag, så Martin nu besætter de to øverste pladser med singlerne The 1 og Show The World.

Det er lidt af en præstation, for Martin har væltet selveste Madonna af pinden. Hendes single 4 Minutes, hvor hun får hjælp af Martins idol Justin Timberlake, har måttet vige pladsen for drengen fra Ørum.


The 1 har solgt platin

Ekstra Bladet skriver i dag, at Martins første single The 1, som han optrådte med for første gang til X Factor-finalen, har solgt til platin. Dermed har mindst 15.000 mennesker investeret i Martins første hit enten ved download eller fysisk køb.

Show The World har endnu ikke solgt så mange eksemplarer, men det er forventeligt, at salget stiger kraftigt, når Martin om få uger tager med på den store X Factor Live-turne. Her skulle der være god mulighed for, at publikum får lov at høre både Show The World og The 1 live.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden