Torsdag, 29. maj 2008 - af af Signe Ravn

Martins cd splitter anmelderne

Martins debut-cd Show The World skal nok sælge pænt, men resultatet af X Factor-vinderens anstrengelser er anmelderne ikke enige om.
Martins debut-cd Show The World skal nok sælge pænt, men resultatet af X Factor-vinderens anstrengelser er anmelderne ikke enige om.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Nationen var samlet, da Martin blev stemt til tops i X Factor. Hans debut-cd Show The World deler derimod vandene. Anmelderne er dybt uenige om resultatet.

Mens Martin får teenage-tøserne til at falde i svime og flokke mod dansegulvet, er Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo i dag solidt plantet i lænestolen. To sølle stjerner kan han akkurat hive op af posen for Martins plade Show The World.


Diskofil døgnfluepop

Treo kalder Martins producere for popplattenslagere og pladen for "visionsløst og åndsforladt ingenting" og konstaterer surt: "Samlebåndsarbejdet er sat i scene som en tarvelig discountvare."


Dansabel og gennemarbejdet

B.T.'s Henning Høeg er, modsat Thomas Treo, i gavehumør og tildeler pladen fem stjerner ud af seks mulige. Han karakteriserer Martins debut som "12 skridsikre popsange, der får sommeren til at ankomme tidligt. Og 'Show The World' er præcis lige så dansabel, iørefaldende og gennemarbejdet, som vi havde håbet på."

Henning Høeg eneste indvending er, at sangene af og til lægger sig for tæt op ad forbillederne blandt andre Michael Jackson og Stevie Wonder.


Kun godt håndværk

Berlingske Tidendes anmelder parkerer på den neutrale holdeplads med tre stjerner og konstaterer, at Martins verdens-gennembrud ikke bliver i denne omgang: "Det er slet og ret godt og gennemført håndværk, men mere er det ikke," mener Thomas Søie Hansen, der dog medgiver: "Hans præstation matcher til fulde de professionelle sangskrivere- og produceres bidrag på pladen.


Forudbestilt i 69.000 eksemplarer

Men mon ikke anmeldernes dom får minimal indflydelse på salget af Show The World? Albummet er allerede forudbestilt i 69.000 eksemplarer.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden