Mascha Vang blev hacket: Jeg ringede til ham

Macha Vang.

Macha Vang.

Foto: Martin Høien
Bloggeren valgte selv at tage kontakt til den mand, som hackede sig ind på hendes computer.

Mascha Vang fik sig en ubehagelig overraskelse, da hun for et par uger blev ringet op og fik fortalt, at hendes computer er blevet hacket.

Det er en 33-årig mand, der arbejder som DJ, som har begået ”indbrud” på hendes computer, og i stedet for at lade sagen ligge, så valgte den 35-årige kendisblogger at kontakte hackeren personligt.

- Jeg kunne ikke sove om natten, fordi jeg ikke vidste, hvad der var foregået. Så jeg ringede jeg til ham. Jeg ville bare gerne have at vide, om det var sandt, og i så fald hvad i alverden han bildte sig ind, fortæller Mascha Vang til BT og fortsætter:

- Han fortalte, at han gennem længere tid havde haft fri adgang til min computer og kunne tænde og slukke for mit webcam. Han kaldte det drengestreger, men det synes jeg er et meget let ord at bruge om det.

Indbrud i sjælen

Mascha Vang ved ikke præcis, hvad der er blevet stjålet fra hendes computer, men selv om hackeren er blevet fundet, så kan hun ikke lade være med at tænke på det, hver gang hun tænder sin computer.

- Jeg finder det enormt ubehageligt. Det er så grænseoverskridende og krænkende, som noget kan være. Det er som om, jeg har haft indbrud i min sjæl, forklarer hun til avisen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden