17. aug. 2013
Af Jan Bergman

Mascha Vang: Jeg er jo hverken Caroline Fleming eller Medina

Mascha Vang holder loppemarked
Mascha Vang holder loppemarked.
Foto: AOP
Den 32-årige kendis gjorde i dag sine ejendele op og åbnede dørene til loppemarked på Vesterbro.

Der er tilsyneladende ikke plads i den nye lejlighed hvor Mascha Vang bor sammen med sin datter Hollie Nolia, for i dag kan interesserede, mod penge, få del i kendissens liv.

Mascha Vang har nemlig arrangeret loppemarked med et hav af sine ejendele på Vesterbro i København. Og interessen er overvældende for Mascha.

- Jamen vi kan jo slet ikke være der, udbrød Mascha, ifølge eb.dk, da hun så mængden af mennesker der nysgerrigt ville ind og se på kendissens mange ejendele.

Og der var ting for enhver smag - gamle kjoler, tørklæder, tasker, smykker og sko, og det skabte kø, og en tilsyneladende paf Mascha Vang.

- Jeg troede ikke, at der var nogen, der gad købe det. Det er jo ikke Gucci og Dolce Gabbana det hele, for jeg er jo hverken Caroline Fleming eller Medina. Det er bare helt almindeligt tøj…. jeg havde bare lidt meget af det, erkender Mascha der har fyldt det, der svarer til en pænt stor stue med sit brugte tøj, skriver eb.dk.

Mascha lukker ikke dørene før klokken 17, så er du hurtig kan du måske stadig nå at slå et smut forbi Maschas loppemarked. Adressen er Vesterbrogade 35, 1 tv, 1620 København V.

Læs mere om: