18. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Mascha Vang om indhold på stjålet video: Jeg er enormt lettet

Mascha Vang.
Mascha Vang.
Foto: Hanne Juul
Den mand, som i foråret hackede sig ind på bloggerens computer, fik fingre i en privat video.

Det var et stort chok for Mascha Vang, da hun for et par uger siden fik at vide, at en mand havde hacket sig ind på hendes computer.

Og som om det ikke var nok, så ringede politiet til hende igen for et par dage siden for at fortælle, at hackeren havde fået fingre i en video med privatoptagelser.

- Så hopper hjertet lige et par slag over! De tanker, jeg lige nåede at tænke, inden jeg får fremstammet… “Øhhhhh video? Hvilken video, altså hvad er der på den video”, skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha moonwalker

Heldigvis viste det sig at være en hel uskyldig video af den 35-årige blogger, men hun understreger da også, at hun ikke har noget ”snavs” på sin computer.

- Som den (åbenbart) røvkedelige husmoder jeg er, får politimanden med en måske lidt undrende stemme fortalt, at det er en video, hvor jeg prøver at moonwalke. Der slår min stolte natur så til øjeblikkeligt, og jeg afbryder ham kontant med et “Hvad mener du med prøver? Jeg er da god til at moonwalke”, hvilket han da så også måtte erkende, skriver hun og tilføjer:

- Selvfølgelig er jeg enormt lettet over indholdet af videoen, men hvis jeg skal være sådan helt ærlig, så kan jeg da godt fornemme en lille bitte smule skuffelse. Ikke at jeg ønsker noget sex-tape på nettet til evig tid… Men var det VIRKELIG det mest interessante, han kunne finde på min computer?

Læs mere om: