Fredag, 9. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Mascha Vang om modeuge: Jeg kigger mest på børnetøj

Mascha Vang til modeuge i København
Mascha Vang til modeuge i København
Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mascha Vang oplever ikke Copenhagen Fashion Week på samme måde, som før hun blev mor.

Hun plejede at bære store, moderigtige briller. Hun plejede aldrig at blive fotograferet i det samme tøj mere end en gang. Og så holdt hun faktisk heller ikke nærmest et sekunds fri, når der var dømt Copenhagen Fashion Week i hovedstaden. Men livet har ændret sig radikalt for 34-årige Mascha Vang, efter hun er blevet mor til datteren Hollie Nolia, der i dag er ti måneder gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ:

- Modeugen er bare ikke det samme, efter jeg er blevet mor. Jeg har ikke de samme muligheder og den samme lyst, fordi jeg er virkelig træt. I nat har jeg for eksempel sovet fire timer, så jeg er simpelthen for træt, og det er bare ikke det samme, siger Mascha Vang.

Skifter ikke tøj

I går bevægede tv-stjernen sig alligevel ud til JewelsCPHs smykkeshow sammen med sin frisør og stylist Signe Eflund, mens datteren blev passet af sin far Nicolas Kiesa, som Mascha Vang brød med i foråret. Nattefesten måtte hun dog droppe, fordi baby-tjansen igen var hendes natten til torsdag.

- Det er altid hyggeligt, fordi der kommer mange, jeg kender, og så kan man lige blive opdateret. Jeg kommer jo ikke så meget ud længere. Før var jeg tit ude i noget hu-hej, vilde dyr, hvor jeg skulle til alle shows, og skiftede tøj mellem hvert show. I går var jeg til fire shows, og jeg havde det samme på alle steder, siger Mascha Vang, der torsdag regner med at tage sin datter med i klapvogn i Bella Center for at se på børnetøj, hvis vejret holder til det.

Fredag har Mascha Vang igen baby-fri, og så skal der hygges med den personlige stylist og måske endda frekventeres en nattefest.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden