Mascha Vang: Parterapi har hjulpet os

Masha Vang og Nicolas Kiesa med lille Hollie Nolia

Masha Vang og Nicolas Kiesa med lille Hollie Nolia.

Foto: Jeppe-Michael Jensen (BILLED BLADET)

Macha Vang har taget sin eks-kæreste med til psykoterapeut for at få deres forhold til at fungere i forhold til deres fælles datter Hollie Nolia.

Fredag, 27. december 2013 - af Casper Nielsen

Mascha Vang og racerkøreren Nicolas Kiesa er kommet gennem deres første jul som skilsmissefamilie.

- Det gik rigtig godt …jeg ved det kan skabe en del problemer for mange familier, og sådan ønsker jeg ikke det skal være for os, eller vores datter, skriver Mascha Vang på sin blog.

Hun har derfor overtalt eks-kæresten Nicolas Kiesa til at gå med til en psykoterapeut, så de kunne få renset luften, ikke mindst af hensyn til deres fælles datter.

- Vi er jo trods alt de mennesker, hun elsker mest, så der skal hun ikke mærke nogen dårlig stemning, skriver Mascha, og indrømmer at det ikke har været helt så let som det kan lyde, at få et forlist forhold til at sejle gnidningsfrit.

På et tidspunkt kommer man bare dertil, hvor fornuften tager bør tage over. Mænd er især nok ikke så lette at lokke til sådan en gang ”terapi” (mindre skræmmende hvis man kalder det ”samtale” overfor dem), skriver Mascha.

- Faktisk havde vi nok stadig været sammen, hvis vi havde gjort det for længe siden. Så det er virkelig noget man bør overveje, og tage sig sammen til at gøre, skriver Mascha.

I julen havde hun datteren Hollie.  Men de inviterede farmand Kiesa forbi, lige inden jul, så de kunne hygge sig sammen.

Som en rigtig lille familie.

- Ofte laver jeg pandekager, når han kommer og afleverer hende, så hun lige kan opleve os sammen. Håber vi kan blive ved med at gøre den slags. Hvis ikke er det i al fald med at gøre det imens vi kan ….

- Har jo også været der, hvor jeg havde lyst til at byde ham på kaffe med rottegift, får at se ham pines langsomt og give ham et effektivt puf ned af trapperne fra 9.

- Tro mig den tanke HAR strejfet mig, skriver Mascha, der dog har besindet sig fordi:

- Alle børn fortjener de bedste forældre og en tryg barndom med glade forældre. Så godt det nu kan gøres.