Mandag, 1. august 2022 — af Stine Schou

Mascha Vang skal giftes: Sådan mødte hun sin store kærlighed

Mascha Vang
Mascha Vang og Troels Krohn Dehli.
Foto: Mikael Rieck
Tirsdag skal influenceren Mascha Vang giftes. Men hun var ikke fyr og flamme, da hun første gang blev præsenteret for idéen om at mødes med Troels Krohn Dehli.

Tirsdag siger Mascha Vang ja til sin kæreste, jagerpiloten Troels Krohn Dehli. Brylluppet bliver kulminationen på deres forhold, som begyndte at spire i 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 2017 var Mascha netop kommet ud af et forhold med den konservative politiker Rasmus Jarlov, da hun var på Smukfest. Hun modtog en besked fra en af sine mange følgere, der kendte til Troels og mente, at han ville passe perfekt til Mascha. Følgeren sendte et billede af Troels, der også var på Smukfest, men Mascha var ikke interesseret i at møde en ny mand på det tidspunkt, så hun glemte alt om ham.

Kirsten Giftekniv

Fem måneder senere får Mascha en ny besked fra følgeren. Hun mener stadig, det er en god idé, at Mascha og Troels får kontakt.

Denne gang er mere Mascha åben for idéen. Hun anmoder derfor om at følge Troels på Instagram og følgeren, Pernille, sender en besked til Troels om, at han skal acceptere anmodningen. Kontakten bliver skabt, og de begynder at skrive sammen. I januar 2018 bliver de kærester, og ca tre måneder senere kan Mascha Vang præsentere sin nye kæreste på den røde løber.

Parret flyttede med deres tre sammenbragte børn sammen i Kolding, hvor de bor i dag. Troels Krohn Dehli friede til Mascha Vang i oktober 2021, og tirsdag skal brylluppet så stå på Holckenhavn Slot på Fyn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden