30. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Mascha Vang udfordret af sygdom og baby

Mascha Vang
Mascha Vang
Foto: AOP
Det er ikke lutter lagkage at være småbarnsmor, når ægtemanden ovenikøbet har lagt sig syg. Det må Mascha Vang erfare på den hårde måde.

Hjemme hos Mascha Vang er der travle dage, og mor Mascha føler ikke, hun får et øjebliks fred. Ægtemanden Nicolas Kiesa er sengeliggende, og datter Hollie er pylret og opmærksomhedskrævende. Det fortæller Mascha om på sin blog:

"Nicolas er syg, Hollie skriger, hundene er umulige… Tjahh… Jeg har ikke lavet meget andet end at rende med hende på armen og lave ting til Nicolas i dag", skriver den unge mor, der savner bare fem minutters fred og ro:

"Hun er godt nok krævende og pyldret. Hvor ville det være rart, hvis hun en gang imellem bare kunne ligge og hygge lidt alene. Men næhhhh nej! Jeg har ikke haft 5 min i dag, hvor jeg bare har siddet og hygget".

Far Nicolas har isoleret sig på gæsteværelset med influenza, mens Mascha håber, det kan forhindre smitten at sprede sig til familiens øvrige medlemmer.

Alt imens forsætter Mascha børnepasningen og har nu taget barnevognen til hjælp.

"Så nu tager jeg tager den lille barnevogn med rundt i huset for at se, om det hjælper. Så må hun ligge i den og følge med i hvad jeg laver. Hun fik det lækreste lammeskind af min bror i julegave, så det har jeg lagt i. Det er så hyggeligt :)"

Du kan se søde billeder af Mascha Vang lille datter Hollie Nolia på Maschas blog - klik her!

Læs mere om: