15. sep. 2012
Af af Helle Skram de Fries

Mascha Vangs baby er en vildbasse

Mascha Vang og Nicolas Kiesa
Mascha Vang og Nicolas Kiesa
Foto: Claus Poulsen
Nicholas Kiesa fortæller, at kan hans kommende datter sparker helt vildt inde i Mascha Vangs mave.

De kommende forældre er flyttet til Middelfart, så Mascha skal føde på Kolding Sygehus.

Det er lige om lidt, at 33-årige Mascha Vang og 34-årige Nicholas Kiesa skal være forældre for første gang. 29. september har Mascha Vang termin, men Nicholas er sikker på, at babyen kommer før den dato.

- Vi ved, det bliver en pige, og det bliver i hvert fald ikke sådan en stille og rolig en. Hun bevæger sig og sparker helt vildt inde i maven. Nogle gange drejer maven helt over til den ene side, og jeg kan se en fod. Det er sådan lidt alien-agtigt, fortalte en glad Nicholas Kiesa, da BILLED-BLADET mødte ham på Nysumbanen i Nørager, Nordjylland, hvor han var til optagelser på "Zulu Djævleræs".

Mascha Vang og Nicholas Kiesa er flyttet til Middelfart, så fødslen skal foregå på Kolding Sygehus. I forhold til Nicholas' arbejde som racerkører, er Middelfart logistisk en god placering. Og fru Mascha er også oprindeligt en bondepige.

- Ja, hun er jo fra Himmerland, så hun er faktisk en bondepige i Paris Hilton forklædning, siger Nicholas med et grin og forsikrer, at hans datter skal være racerkører.

- Jeg skal nok hurtigt lære hende, at ting med en motor på er sjove.

Læs mere om: